Serres / veranda`sEen serre is eigenlijk een soort verlengstuk van uw woonkamer. Beschut zitten én evengoed het buitengevoel ervaren is één van de grote pluspunten van een serre aanbouw. U creëert niet alleen een hoop extra ruimte, ook is het door de goede isolatie gunstiger voor uw portemonnee. Aangezien een serre meestal aan het het woonhuis vastzit zorgt dit ervoor dat de warmte namelijk heerlijk binnen blijft.

Door de grote raampartijen is het al snel aangenaam in een serre. Neem bijvoorbeeld een mooie winterse dag met overal sneeuw en een klein beetje zon. Binnen een mum van tijd is het zeer aangenaam daar plaats te nemen.

Ook creëer je door de bouw van een serre extra woonoppervlakte wat zich terugbetaalt in waardevermeerdeing van uw woning.


Ook een mooie verranda is een prima oplossing "wel buiten, maar droog onder een dak " dit systeem kan op vele manieren worden toegepast. Ook verschillende kleuren zijn mogelijk. En denk bijvoorbeeld ook eens aan zonwering voor op het dak, polycorbonaad platen of gewoon helder glas.

Kom langs in de showroom voor meer informatie.

Of bel voor een afspraak, vragen staat immers altijd vrij.

 

 

 

Contact

Fabriek / Showroom
Diamantweg 14
1812 RC ALKMAAR
Tel. 072 - 582 1740
Fax. 072 - 582 1741
K.V.K.: 36032229
info@kbhalkmaar.nl